Workshops

Plan je gratis intake

Boek direct jouw gratis intake op de door jou gewenste tijd en datum

workshopslocatie

Wat kun je verwachten?

=

Interactieve workshops

Niet achteroverleunen, maar op een leuke manier aan het werk gezet worden met prikkelende en informatieve opdrachten.

=

Inspirerende setting

De workshops vinden plaats op inspirerende, hippe locaties in de Randstad. Kom je alleen of samen? Iedereen wordt warm verwelkomd!

=

Inclusief leuke extraatjes

Alle workshops zijn inclusief heerlijke vegan lekkernijen en onbeperkt Ayurvedische thee. Ook ontvang je een goodiebag na afloop.

=

Persoonlijke groei

Bereidheid om in jezelf te investeren is al een hele mooi stap. Na afronding van een workshop ben jij nog dichter tot jezelf en jouw doelen gekomen.

Jouw voorgangers

“Samara heeft me geholpen bewuster stil te staan bij mezelf. Normaal ‘ren’ ik altijd door, nu was het super fijn dat iemand meedacht en nieuwe theorie + oefeningen meegaf. Voelde me heel welkom en vond mijn coach authentiek en warm.” – Romana (29)

“In weinig sessies snel tot de kern gekomen. Ook kwam Samara met persoonlijke voorbeelden die aansloten. Dat was fijn! Er werd naar me geluisterd zonder oordeel.” – Laura (31)

“Samara stelt je direct op je gemak, wat heel erg vertrouwd voelt. Ze denkt graag mee, heeft goede (praktische) tips en een groot inlevingsvermogen. Heel erg fijn om met haar samen te werken!” – Daisy (27)

Komende events

19 februari 2022

New Year, Dear Me: Mindful zelfcompassie

Start het nieuwe jaar met een cadeau aan jezelf. Tijdens deze one-day retreat leer je alles over het structureel inzetten van mindful zelfcompassie in alle aspecten van je leven. De dag bestaat uit de volgende elementen:

– Restorative Yin Yoga met geleide meditatie
– Creatieve opdracht om jouw intenties voor 2022 neer te zetten
– Theorie over mindfulness en zelfcompassie
– Bijbehorende opdrachten
– Mindful stiltewandeling
– Afsluitende meditatie + goodiebag

Duur: 13.30-17.30
Locatie: HOF20 in Haarlem
Kosten: €87,- incl. btw

Datum volgt

Persoonlijke waarden

Wat vind jij nu echt belangrijk in het leven? Tijdens deze leerzame dag definieer je jouw persoonlijke waarden die dienen als innerlijk kompas om nog dichter tot jezelf en je ideale leven te komen. Ook zoomen we in op de dunne grens tussen waarden en regels en de link tussen waarden en pijn. We zullen stilstaan bij mogelijke waardeconflicten op je werk of binnen je privé. Kortom: contact maken met jouw essentie!

Duur: 10.00-14.00 incl. lunch
Kosten: €87,- incl. btw

Datum volgt

De kracht van zelfcompassie

Zelfcompassie; lief en begripvol zijn naar jezelf. Voor velen makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe komt het toch dat we zo ongelooflijk streng en kritisch zijn op onszelf? Tijdens deze workshop zoomen in op het belang en de effecten van het toepassen van zelfcompassie in jouw dagelijks leven. Ook ontvang je voldoende handvaten om deze methode structureel te gaan toepassen zodra je de deur uitstapt. Kortom: een cadeautje aan jezelf!

Alvast meer lezen over dit thema? Klik dan hier.

Duur: 10.00-14.00 incl. lunch
Kosten: €87,- incl. btw

Veelgestelde vragen

=

Kan ik een workshop ook boeken voor een groep of team?

Jazeker! Ik bied ook op maat gemaakt workshops voor groepen en teams op het gebied van teambuilding, werkgeluk en een verbeterde samenwerking. De workshops kunnen zowel bij jullie als bij mij op locatie plaatsvinden. Neem hiervoor contact met mij op voor een vrijblijvende offerte.

=

Over welke thema's gaan de workshops?

Dear Me biedt verschillende workshops aan binnen de thema’s: mindfulness, zelfcompassie, persoonlijke groei en ontwikkeling. Maar ook thema’s als werkgeluk en hoogsensitiviteit komen aan bod. Ook bied ik op maat gemaakte workshops voor groepen of teams. Neem contact op voor meer informatie.

=

Voor wie zijn de workshops geschikt?

De workshops zijn geschikt voor iedereen die aan zichzelf wil werken en onderzoekend naar zichzelf wil kijken. De dag staat volledig in het teken van persoonlijke groei en je zult positief en voldaan weer naar buiten stappen. Kortom: een leuke, inspirerende en waardevolle dagbesteding!

=

Wat is het verschil tussen een coach en een psycholoog?

Een psycholoog is iemand die mensen helpt met psychische problemen en het verwerken van heftige problematiek. Het onderscheid zit voornamelijk in de ernst en complexiteit van de klachten. Een coach heeft ook als doel om jou verder te helpen, maar focust hierbij minder op het behandelen van de klachten, maar meer op het veranderen en daarmee verbeteren van jouw situatie. Twijfel je of je bij mij aan het juiste adres bent? Tijdens het intake gesprek zal duidelijk worden of jouw leervragen passen bij de trajecten die ik aanbied.

Boek je gratis intake

Vul onderstaande velden in en boek direct jouw gratis intake op de door jouw gekozen datum en tijd.