Workshops

Aankomende workshop: 5 juni

Nog maar een aantal plekken beschikbaar!

workshopslocatie

Wat kun je verwachten?

=

Interactieve workshops

Niet achteroverleunen, maar op een leuke manier aan het werk gezet worden met prikkelende en informatieve opdrachten.

=

Inspirerende setting

De workshops vinden plaats op inspirerende, hippe locaties in de Randstad. Kom je alleen of samen? Iedereen wordt warm verwelkomd!

=

Inclusief leuke extraatjes

Alle workshops zijn inclusief heerlijke vega snacks en onbeperkt verse munt en gember thee. Ook ontvang je een goedgevulde goodiebag na afloop.

=

Persoonlijke groei

Bereidheid om in jezelf te investeren is al een hele mooi stap. Na afronding van een workshop ben jij nog dichter tot jezelf en jouw doelen gekomen.

Jouw voorgangers

Het was naar mijn ervaring een hele fijne middag, met een hele open en rustgevende sfeer. De openings yoga met meditatie was fijn om even te aarden na de hectiek van de dag. Ik merkte wel dat dit nodig was en ik al mijn gedachten hierdoor echt even kon loslaten. Het werkboek met de opdrachten en alle informatie wat Samara ons heeft verteld bracht nieuwe inzichten met betrekking tot zelfcompassie en hoe we meer mindful in het leven kunnen staan door meer in het moment te leven.  De workshop was met heel veel aandacht en zorg samengesteld door Samara. Alles was tot in de puntjes verzorgd, van het uitgebreide werkboek, de lekkere hapjes en de goodie bag. Ik heb een hele fijne middag gehad en raad de workshop zeker aan!.” – Daisy (27)

De workshop heeft mij veel bewustwording gebracht. Ik vond het fijn dat de workshop afwisselend was. De sfeer voelde vertrouwd en veilig aan. Samara maakte een kundige en warme indruk. En de snacks waren heerlijk!” – Anna (28)

“Hele fijne dag, waarin ik werd aangemoedigd om naar binnen te kijken en meer bewust van mijn eigen gedachtes te zijn. Het concept zelfcompassie was redelijk nieuw voor mij, dus boeiend om hiermee bezig te zijn. Hapjes en drankjes waren heerlijk en locatie prachtig!” – Rosan (30)

workshop-zelfcompassie

Komende events

5 juni 2022

Dear Me: Mindful zelfcompassie

Tijdens deze one-day retreat leer je alles over het structureel inzetten van mindful zelfcompassie in alle aspecten van je leven. De dag bestaat uit de volgende elementen:

– Restorative Yin Yoga met geleide meditatie
– Creatieve opdracht om jouw intenties neer te zetten
– Theorie over mindfulness en zelfcompassie
– Bijbehorende opdrachten
– Mindful stiltewandeling
– Afsluitende meditatie + goodiebag

Duur: 13.30-17.30
Locatie: HOF20 in Haarlem
Kosten: €67,- incl. btw

Datum volgt

Persoonlijke waarden

Wat vind jij nu echt belangrijk in het leven? Tijdens deze leerzame dag definieer je jouw persoonlijke waarden die dienen als innerlijk kompas om nog dichter tot jezelf en je ideale leven te komen. Ook zoomen we in op de dunne grens tussen waarden en regels en de link tussen waarden en pijn. We zullen stilstaan bij mogelijke waardeconflicten op je werk of binnen je privé. Kortom: contact maken met jouw essentie!

Duur: 10.00-14.00 incl. lunch
Kosten: €67,- incl. btw

Datum volgt

De kracht van zelfcompassie

Zelfcompassie; lief en begripvol zijn naar jezelf. Voor velen makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe komt het toch dat we zo ongelooflijk streng en kritisch zijn op onszelf? Tijdens deze workshop zoomen in op het belang en de effecten van het toepassen van zelfcompassie in jouw dagelijks leven. Ook ontvang je voldoende handvaten om deze methode structureel te gaan toepassen zodra je de deur uitstapt. Kortom: een cadeautje aan jezelf!

Alvast meer lezen over dit thema? Klik dan hier.

Duur: 10.00-14.00 incl. lunch
Kosten: €67,- incl. btw

“De workshop was erg ontspannend en fijn. De yin yoga sessie aan het begin was een goede manier om tot onszelf te komen en te beginnen aan een middag in het teken van zelfliefde. Samara heeft een fijne sfeer gecreëerd waarin ik mijn ervaringen durfde te delen. Het was fijn om bewust bezig te zijn met zelfliefde en te leren van anderen. De creatieve opdracht was de highlight voor mij omdat dit mij altijd veel ontspanning geeft. De locatie was top, de snacks waren heerlijk en de sfeer goed. Zeker een aanrader.”

– Lotte (28)

“Ik vond het een hele fijne inspirerende middag! De activiteiten waren erg gevarieerd en wisselend waardoor je de hele dag op verschillende manieren geprikkeld werd (fysiek met de yoga, mentaal bij de theorie, creativiteit bij het plakken, en lekker wandelen). In een veilige, fijne sfeer en omgeving nieuwe inzichten gekregen over zelfcompassie. Ik ben met een heel blij een tevreden gevoel weggegaan met het idee iets goeds te hebben gedaan voor mijzelf!” 

– Rochelle (26)

Deze dag voelde echt als een cadeautje voor mijzelf. Samara leidde de dag goed als host; ze is een heel fijn warm persoon, waar ik me direct vertrouwd bij voelde. Ze heeft veel kennis en deelt dit met liefde en vertrouwen met anderen. De sfeer in de groep was vertrouwd, rustig, ik had het gevoel dat Samara en de rest zonder oordeel naar mij luisterde. Ik vond de restorative yoga oefeningen heel fijn, dit was volledig nieuw voor mij en ben van plan dit vaker te gaan doen. Samara legde de theorie heel duidelijk uit met een prachtig werkboek daarnaast, waarmee je direct kan oefenen. Ondanks dat ik al veel met zelfcompassie en mindfulness bezig ben geweest, heb ik toch een hoop nieuwe dingen geleerd en inzichten gekregen. Ik raad deze workshop zeker aan aan iedereen die behoefte heeft aan een dagje die volledig in het teken staat van jezelf!

– Edith (29)

Veelgestelde vragen

Voor wie zijn de workshops geschikt?

De workshops zijn geschikt voor iedereen die aan zichzelf wil werken en onderzoekend naar zichzelf wil kijken. De dag staat volledig in het teken van persoonlijke groei en je zult positief en voldaan weer naar buiten stappen. Kortom: een leuke, inspirerende en waardevolle dagbesteding!

Kan ik mijn workshop ook boeken voor een groep of team?

Jazeker! Ik bied ook op maat gemaakt workshops voor groepen en teams op het gebied van teambuilding, werkgeluk en een verbeterde samenwerking. De workshops kunnen zowel bij jullie als bij mij op locatie plaatsvinden. Neem hiervoor contact met mij op voor een vrijblijvende offerte.

Over welke thema's gaan de workshops?

Dear Me biedt verschillende workshops aan binnen de thema's: mindfulness, zelfcompassie, persoonlijke groei en ontwikkeling. Maar ook thema's als werkgeluk en hoogsensitiviteit komen aan bod. Ook bied ik op maat gemaakte workshops voor groepen of teams. Neem contact op voor meer informatie.

Wat is het verschil tussen een coach en een psycholoog?

Een psycholoog is iemand die mensen helpt met psychische problemen en het verwerken van heftige problematiek. Het onderscheid zit voornamelijk in de ernst en complexiteit van de klachten. Een coach heeft ook als doel om jou verder te helpen, maar focust hierbij minder op het behandelen van de klachten, maar meer op het veranderen en daarmee verbeteren van jouw situatie. Twijfel je of je bij mij aan het juiste adres bent? Tijdens het intake gesprek zal duidelijk worden of jouw leervragen passen bij de trajecten die ik aanbied.

Meld je aan voor een workshop

Stuur mij een bericht via het contactformulier om je aan te melden voor een workshop.