Boost Sessie

Plan je gratis intake

Boek direct jouw gratis intake op de door jou gewenste tijd en datum

boost-sessie

Wat kun je verwachten?

=

Eenmalige boostsessie

Heb je een specifiek thema waar je tegenaan loopt? Tijdens een 2,5 uur durende boost-sessie help ik jou stappen te zetten binnen dit thema.

=

Interactieve sessies

Geen psycholoog-sofa of praatsessies. Ik richt de coaching praktisch en interactief in met opdrachten en oefeningen.

=

Warme, veilige omgeving

Mijn praktijk aan huis kenmerkt zich als een warme, fijne plek waar jij helemaal jezelf kunt zijn. Ik luister altijd zonder oordeel.

=

Methoden en aanpak

Ik ben opgeleid tot ACT trainer en systeem coach (lees hier meer over mijn achtergrond). De sessies duren gemiddeld 1,5 uur per keer.

Jouw voorgangers

“Samara heeft me geholpen bewuster stil te staan bij mezelf. Normaal ‘ren’ ik altijd door, nu was het super fijn dat iemand meedacht en nieuwe theorie + oefeningen meegaf. Voelde me heel welkom en vond mijn coach authentiek en warm.” – Romana (29)”

“In weinig sessies snel tot de kern gekomen. Ook kwam Samara met persoonlijke voorbeelden die aansloten. Dat was fijn! Er werd naar me geluisterd zonder oordeel.” – Laura (31)

“Samara stelt je direct op je gemak, wat heel erg vertrouwd voelt. Ze denkt graag mee, heeft goede (praktische) tips en een groot inlevingsvermogen. Heel erg fijn om met haar samen te werken!” – Daisy (27)

Boost-sessie menu

01/

Essence booster

Heb je moeite met het maken van keuzes? Of weet je niet goed hoe je jouw leven kunt inrichten op een manier die bij jou past? Tijdens deze sessie breng ik je in contact met jouw puurste zelf, los van de verwachtingen die jij jezelf of je omgeving jou oplegt.

02/

Mindset booster

Heb je (dagelijks) last van belemmerende overtuigingen en/of negatieve gedachtepatronen? Tijdens de mindset boost-sessie leer ik jou loskomen van deze ‘fusie’ en hoe je flexibeler naar jezelf en je gedachten kunt leren kijken. Met verlichting van stress en onzekerheid als resultaat.

03/

Balance booster

Ervaar je stressklachten? Merk je lichamelijk en/of mentaal dat je niet in balans bent? Tijdens deze boost-sessie focussen wij volledig op het herstellen van dit disbalans. Je leert hoe je je leven kunt aanpassen op een gezonde en duurzame manier, met balans tussen lichaam en geest.

04/

Confidence booster

Heb je (veel) last van onzekerheid en zit je daardoor niet goed in je vel? Tijdens deze boost-sessie draait het volledig om ‘in je kracht komen’. Hierbij focussen we op het loskomen van een negatief zelfbeeld en vergroten van zelfcompassie.

Kosten boostsessie €159,- incl. BTW

Veelgestelde vragen

=

Wat is het verschil tussen de boostsessies en een coachingtraject?

De meeste mensen kiezen voor het coachingstraject, omdat deze het totaalpakket v.w.b. persoonlijke groei biedt. Dit 10-weekse traject bevat alle thema’s die in bovengenoemd boost-menu aangeboden worden en de synergie tussen deze thema’s maakt de impact van het gehele traject daarmee groter. De boost-sessie is juist weer meer geschikt voor mensen die heel specifiek op één onderdeel een doorbraak willen creëren. Het fijne aan de boost-sessie is dat het vrijblijvender is en je niet aan een langduriger traject vast zit.

=

Het lijkt een behoorlijke investering. Is dit het wel waard?

We geven vaak gemakkelijk geld uit aan kleding, vakanties of cadeaus aan anderen. Toch voelt het vaak onnatuurlijk om in jezelf te investeren. Het uiteindelijke doel van jouw coachingstraject is dat jij beter in je vel komt te zitten en meer van het leven kunt gaan genieten. Stel voor jezelf de vraag wat jij dat waard vindt. Ik gun iedereen een mogelijkheid om deze investering te doen. Daarom bied ik ook aan om in meerdere termijnen te betalen, mocht dit voor jou beter voegen. 

=

Wat is het verschil tussen een coach en een psycholoog?

Een psycholoog is iemand die mensen helpt met psychische problemen en het verwerken van heftige problematiek. Het onderscheid zit voornamelijk in de ernst en complexiteit van de klachten. Een coach heeft ook als doel om jou verder te helpen, maar focust hierbij minder op het behandelen van de klachten, maar meer op het veranderen en daarmee verbeteren van jouw situatie. Twijfel je of je bij mij aan het juiste adres bent? Tijdens het intake gesprek zal duidelijk worden of jouw leervragen passen bij de trajecten die ik aanbied.

=

Voor wie is coaching geschikt?

Coaching is geschikt voor iedereen die aan zichzelf wil werken en onderzoekend naar zichzelf wil kijken. Ook bij lichte psychische klachten kan coaching een mooie manier zijn om verlichting te bieden en weer meer in je kracht te komen. Heb je met name leerdoelen of klachten voortkomend uit je werk? Gezien mijn ervaring binnen de corporate wereld bied ik ook coaching ter ondersteuning van je baan. Veel bedrijven hebben hiervoor budget beschikbaar. Adviseer hierover bij je leidinggevende. 

Boek je gratis intake

Boek direct jouw gratis intake op de door jouw gekozen datum en tijd.