Let’s get in touch

Op zoek naar een coach in de omgeving van Haarlem?
Enthousiast geworden na het lezen over de coachingstrajecten, boost-sessies en workshops die Dear Me biedt?
Laat dan je gegevens achter en ik neem contact met je op!

Plan je eerste gratis intake of stel je vraag via onderstaand formulier.

Veelgestelde vragen

=

Waar vinden de coaching sessies plaats?

De individuele coachingsessies vinden plaats in mijn praktijk aan huis in de Vijfhoek in Haarlem. Mijn praktijk kenmerkt zich al een warme, rustgevende plek waar jij helemaal jezelf kunt zijn. De workshops vinden plaats op verschillende inspirerende locaties binnen de Randstad. Op verzoek geef ik ook workshops op jouw bedrijfslocatie.

=

Wat is het verschil tussen een coach en een psycholoog?

Een psycholoog is iemand die mensen helpt met psychische problemen en het verwerken van heftige problematiek. Het onderscheid zit voornamelijk in de ernst en complexiteit van de klachten. Een coach heeft ook als doel om jou verder te helpen, maar focust hierbij minder op het behandelen van de klachten, maar meer op het veranderen en daarmee verbeteren van jouw situatie. Twijfel je of je bij mij aan het juiste adres bent? Tijdens het intake gesprek zal duidelijk worden of jouw leervragen passen bij de trajecten die ik aanbied.

=

Zijn online sessies ook mogelijk?

Over het algemeen is mijn ervaring dat de impact van de sessies het hoogst is als deze op locatie plaatsvinden. Mocht dit om wat voor reden dan ook niet mogelijk zijn is het voor een aantal coachingsessies van het traject goed mogelijk om deze via een videocall te laten verlopen. Voor de overige sessies heeft het grote toegevoegde waarde om samen fysiek in een ruimte te zijn.

=

Voor wie is coaching geschikt?

Coaching is geschikt voor iedereen die aan zichzelf wil werken en onderzoekend naar zichzelf wil kijken. Ook bij lichte psychische klachten kan coaching een mooie manier zijn om verlichting te bieden en weer meer in je kracht te komen. Heb je met name leerdoelen of klachten voortkomend uit je werk? Gezien mijn ervaring binnen de corporate wereld bied ik ook coaching ter ondersteuning van je baan. Veel bedrijven hebben hiervoor budget beschikbaar. Adviseer dit bij je leidinggevende.